Vic i Osona, centres d’un hub que vincula Tecnologia, Salut i Benestar

11 de juny de 2020

Les 6enes Jornades R-D-I TIC, Salut i Benestar, organitzades a Vic el 29 i 30 de setembre de 2016 per  la UVIC i Tic Salut, i en les que mSocial va intervenir com a keynote speaker i també com a dinamitzadora del b2b, van suposat un pas de gegant en la caracterització de la capital osonenca com centre d’un nou hub que vincula la recerca, la producció i els projectes de gestió, pública i privada que vinculen tecnologia digital, salut i benestar.

Més de 450 persones inscrites van omplir els dos dies d’activitats, tallers, demostracions i panels científics, tècnics i d’alta divulgació. Des de “caminades per la salut amb Pokemon Go” organitzades per Infermera Digital fins a les experiències de destacats metges i ivestigadors com el Dr. Graus, del Clínic, el Dr. Ferran Rosés Noguer, de la Vall d’Hebron i Hospital Brompton de Londres,  i d’altres.

Com a responsable de mSocial, vaig intervenir en la keynote speaker session, junt amb Javier Creus, el divendres dia 30 de setembre per exposar la gran oportunitat que la tecnologia digital ofereix a la inclusió social. O dit d’una altra manera com el mòbil pot ajudar les persones en risc d’exclusió o socialment excloses, com els sense sostre, els refugiats, etc.

El Conseller de Salut, Toni Comín, l’Alcadessa de Vic, Anna Erra, el Secretari de Benestar Social i el Dr. Francesc Iglésies van intervenir en la Cloenda de les Jornades, dirigides per Marina Geli i el Dr. Francesc Garcia Cuyàs

CrGb6XzWgAA09Dc  IMG_3359 IMG_3358 IMG_3379