L’Imagine mSocial, a BCN, calenta motors pel maig

23 de març de 2016

Imagine i mSocial estem enllestint el programa de l’edició social d’aquest programa d’emprenedoria i innovació adreçat a emprenedors i dreamers. En aquesta ocasió, el programa s’imparteix en català i s’adreça a residents a Catalunya. Tindrà lloc del 2 al 27 de maig a Barcelona.

Dotze equips formats per 3 dreamers (de formació tecnològica, social o en gestió empresarial) treballaran durant un mes per crear fins a quatre prototips que aportin solucions aplicables a reptes de caràcter social. En concret, a la pobresa energètica, el dret a la vida independent de les persones amb discapacitat, l’atenció domiciliària a persones amb dependència i la millora de la gestió dels serveis socials des de l’administració i des del voluntariat.

El programa tindrà com a escenaris de treball diversos espais de la ciutat i inclourà visites, durant la tarda i vespre,  a projectes de provat èxit en l’àmbit social gestionats per entitats, empreses i administracions.

Com ja és habitual en Imagine, els participants podran viure una experiència formativa i creativa que impactarà positivament en la seva biografia personal. El programa preveu sortides fora de barcelona i moltes sorpreses.

mSocial assumeix la direcció d’aquest Imagine i l’organitza juntament amb l’Imagine Creativity Center de san Francisco.

Imagine, inspirat i dirigit per Xavier Verdaguer, auto qualificat com a “emprenedor en sèrie”, ha permès la incubació de projectes de referència que usen la tecnologia per solucions que milloren la societat, com ara el projecte VinclesBcn, guanyador del Bloomberg Mayor’s Challenge 2014.

Més informació a http://imagine.cc i a  http://msocial.cat

 

IMG_1694

IMG_1728   IMG_5768