Featured Video Play Icon

Entrevista d’Imagine sobre el projecte Vincles BCN

10 de juny de 2015

Vincles és un projecte que vam crear un equip liderat per en Josep Maria Miro Pascual i jo en la nostra etapa a l’Àrea de Qualitat de Vifda, Igualtat i Esports de  l’Ajuntament de Barcelona. Té per objectiu lluitar contra l’aillament i la solitud de la gent gran, usant tecnologia digital.

Vaig proposar que ens presentessim al Bloomberg Mayor’s Challenge, premiat amb 5 milions d’euros, i el nostre Gerent, Àngel Miret, ens va recolzar. Per incubar el projecte i tenir-lo a temps, vam demanar a Xavier Verdaguer que ens ajudés per mitjà d’Imagine Creativity Center, i juntament amb Fernando García Bernal i Luis Manuel Pérez Serna, vam treballar tot el juliol de 2014 a San Francisco i el Silicon Valley per elaborar el primer prototip, i omplir el formulari de Bloomberg… que finalment va resultar guanyador entre gairebé 200 ciutats d’Europa.

Imagine m’ha entrevistat al voltant la meva experiència personal durant aquell mes, i aqui en teniu alguns extractes. Puc dir que l’experiència va ser formativa, potent, estructurant personalment, i que vaig coneixer grans professonals i grans persones, que avui són també bons amics.